Vizitatori online
website stats
Climatizarea auto ne ajuta pe perioada zilelor calduroase, creand in habitaclu o temperatura optima , iar in zilele ploioase ne ajuta la dezaburirea rapida a geamurilor.
Sistemul de aer conditionat al masinii trebuie verificat si intretinut periodic. Se recomanda verificarea anuala a parametrilor de functionare a instalatiei de climatizare auto, iar o data la 3 ani sau 100.000 km se recomanda inlocuirea agentului frigorific si inlocuirea filtrului deshidrator de la instalatia de climatizare.
Scurgerile de refrigerant si defectele pot fi diagnosticate si reparate inainte de a deveni foarte seriose, respectiv sa afecteze ceea ce numim inima sistemului si anume compresorul. Prin distrugerea compresorului sunt afectate toate componentele sistemului. Multi oameni si intr-adevar multe garaje nu iau in considerare importanta intretinerii preventive a sistemul de aer conditionat al masinii deoarece este un concept relativ nou pentru Romania.
Verificand instalatia A/C anual limitati riscurile de a avea defectiuni majore. In acest fel evitati costurile marite de reparatie. Toate sistemele pierd anual in mod natural 10-15% din cantitatea de refrigerant. Daca problema este tratata necorespunzator economia de combustibil va fi de asemenea afectata cand sistemul este pornit.
Compresoarele angrenate de catre motor functioneaza mai greu pentru a genera temperatura corecta atunci cind nivelul refrigerantului este scazut. Acest lucru va poate costa mai multi bani. Aditional, nivelul scazut al refrigerantului mareste probabilitatea de defectare a componentelor, parametrii anormali de functionare, odata cu prezenta gazelor non-condensabile (aer) in instalatie.
Serviciile oferite de noi sunt :
- Verificarea parametrilor de functionare ai instalatiei de climatizare auto
- Suplimentarea cantitatii de agent frigorific 134a.
- Vidarea instalatiei de clima auto in vederea eliminarii gazelor necomprimabile.
- Suplimentarea cantitatii uleiului (reimprospatarea) din instalatia de clima auto.
- Incarcarea cu substanta de contrast a instalatiei pentru detectarea pierderilor de freon
- Test de inalta presiune in cazul in care exista suspiciuni asupra etanseitatii instalatiei.
- Inlocuiri sau reparatii pentru conducte sparte .
Scopul firmei noastre este sa asigure operatiuni de intretinere si reparatii la cele mai inalte standarde si a trata clientii in modul cel mai prietenos. Folositi datele continute in Contact si vom raspunde prompt tuturor solicitarilor.

DUMNEAVOASTRA DOAR CONDUCETI, DE RESTUL NE OCUPAM NOI !

PARTENERI

.