.
Vizitatori online
website stats
GPL-ul este un carburant ecologic pentru ca nu contine plumb, sulf, benzen. Acesta, spre deosebire de benzina nu lasa depuneri de calamina in motor si pe bujii, prelungind astfel viata motorului si pastrand propietatile de ungere ale uleiului pentru un timp mai indelungat. Fata de benzina, pe GPL, emisiile poluante sunt cu mult mai reduse. In urma studiilor privind utilizarea combustibililor nepoluanti efectuate in ultimii 10 ani, s-a concluzionat ca motoarele echipate cu instalatie gpl reprezinta cea mai fiabila solutie pentru reducerea emisiilor poluante.
Din diferenta de pret intre litrul de GPL si benzina rezulta o economie estimativa de 40%
Instalatia GPL secventiala EURO 2-5 este cea mai perfomanta instalatie de gaz. Este destinata autovehiculelor de ultima generatie, echipate cu motoare cu injectie secventiala si injectie semisecventiala, avand ca scop satisfacerea celor mai exigente cerinte oferind performante la fel ca si pe benzina. Poate alimenta motoare cu o putere de pana la 300 CP.
Instalatii GPL injectie directa . Instalatia GPL este destinata vehiculelor avand motoare cu injectie directa de benzina, aspirate sau turbo, cu putere de pana la 200 kw. La fel ca la sistemele secventiale cu injectie indirecta, injectia de gaz are loc in galeria de admisie, permitand aceeasi simplitate de montaj ca la sistemele secventiale precedente, avand posibilitatea de a utiliza aceleasi componente mecanice. Electronica este ceea ce reprezinta noul sistem inovativ, fiind supusa unor teste severe, validate de catre fabricantii de autoturisme, pentru aplicatii in compartimentul motor. Datorita noului sistem de injectie directa de benzina, un sistem complex, au fost necesare noi inovatii, atat cu referire la electronica cat si a algoritmilor de calcul.

Alte tipuri de instalatii GPL: - Instalatie GPL injectie cu sonda Lambda EURO 2, cu rezervoare cilindrice sau toroidale
- Instalatie GPL injectie fara sonda Lambda; si - Instalatie GPL auto carburator

INTRA IN LUMEA INSTALATIILOR GPL DE ULTIMA GENERATIE !

PARTENERI

Harta site