.

Imagini din activitate

Centru frane ATE

MECANICA
MECANICA
Vizitatori online
website stats
Inspectie Tehnica Periodica- ITP
Inspectia tehnica (ITP) este o verificare tehnica periodica a autovehiculului care atesta capacitatea acestuia de a participa in conditii de siguranta la trafic. Lipsa ITP se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.
Efectuarea ITP-ului nu este si nici nu trebuie sa fie o problema, statia ITP autorizata RAR a societatii noastre vine in ajutor cu profesionalism si promptitudine efectuand verificari ITP pentru: autoturisme, autovehicole 4x4 autoutilitare, microbuze, masa maxima autorizata 35oo kg. In situatia existentei unor defectiuni acestea pot fi remediate operativ prin unitatea service proprie.
Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:
1. Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original,
2. Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original - securizata R.A.R Daca proprietarul este o         societate de leasing se accepta copie dupa cartea de identitate a autovehiculului stampilata de          proprietar cu mentiunea " conform cu originalul ".
3. Buletinul de identitate al conducatorului auto - original
4. Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei
5. Atestate pentru autovehiculele care circula in regim TAXI.
Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta zilnic intre orele:   8.00 - 16.45   in zilele lucratoare. Telefon 0263-234680; 0263-234686 Mobil: 0749-084481; 0744-790375    Programari internet AICI
Grila de tarife:
Autoturisme 85 lei ;  Microbuze, autoutilitare , autovehicule tractiune integrala 110 lei 
Revenire verificare poluare 35 lei;  Revenire siguranta 25 lei;  Revenire alte defectiuni 10 lei.
PENTRU A CONSULTA BAZA DE DATE A R.A.R. (Inspectii tehnice ) click AICI