Imagini din activitate

Centru frane ATE

MECANICA

MECANICA

Vizitatori online
website stats
In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile. .
Activitatea de service auto este autorizata si certificata din punct de vedere al calitatii de REGISTRUL AUTO ROMAN , acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, scule si echipamente dar si datorita calificarii superioare a personalului care desfasoara activitatea in aceasta unitate.
In acest domeniu, gama de servicii este diversificata, acoperind tot ceea ce inseamna reparatii si intretinere auto si anume: reparatii mecanice, electrice, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza auto, reglare directie, montaj instalatii GPL.

De asemenea oferim servicii de Inspectii Tehnice Periodice, activitate pentru care suntem autorizati de catre R.A.R. sa certificam starea tehnica a autoturismului dumneavoastra privind siguranta circulatiei pe drumurile prublice Pentru orice detaliu, nu ezitati sa ne contactati la sediul nostru sau la telefoanele si adresele de mail mentionate in pagina de contact

Deviza noastra:

DUMNEAVOASTRA DOAR CONDUCETI, DE RESTUL NE OCUPAM NOI !

PARTENERI

Harta site